U samom srcu Europe

Hrvatska je prelijepa primorska zemlja koja se prostire duž Jadranskog mora. Članica je Europske unije i odavno poznata kao turistička meka za prave uživatelje prirode, nestvarnih ljepota i predjela, vrhunske hrane, domaćih vina i zabave. Već deset godina zaredom Hrvatska je prema svim relevantnim istraživanjima među 10 najboljih turističkih odredišta na svijetu.

Sve grane turizma Hrvatska je pažljivo razvijala, a najnoviji trendovi usmjereni su na rast medicinskog turizma. Spajanjem izvanredne ponude turizma s medicinskim uslugama vrhunske kvalitete koju Hrvatska može pružiti, nastala je ideja za kreiranje Health & Holidays inovativne zdravstvene platforme.

Health And Holiday
 

O nama

Health & Holidays je zdravstvena platforma koja pacijentima diljem svijeta omogućava savjetovanje i organizaciju profesionalnih medicinskih usluga u Hrvatskoj.

Platforma Health & Holidays nudi izbor različitih tretmana po pristupačnim cijenama u međunarodno akreditiranim zdravstvenim ustanovama u kojima je dostupna dijagnoza i terapija te liječnici i specijalisti koji su priznati u svjetskim okvirima.

Health & Holidays - vaši sigurni partneri za vašu bolju budućnost.

Health And Holiday
 

Prednosti

Jedna od najvećih prednosti koju Health & Holidays nudi je raznovrstan izbor medicinskih postupaka, povoljne cijene kao i organizaciju prijevoza i smještaja različitih cjenovnih kategorija.

Ulaskom u EU, Hrvatska je postala izuzetno konkurentna jer strani pacijenti mogu tražiti naknadu za troškove liječenja od svoje osiguravajuće kuće.

U tom smislu najveći potencijal ima stomatologija, plastična kirurgija, ortopedija, fizioterapija, talasoterapija, oftalmologija i produženi boravak stranih gostiju starije životne dobi.

Health And Holiday
 

Podrška

Blizina Italije, Austrije, Mađarske, odlična povezanost s aerodromima svih europskih metropola te autocesta koja prolazi kroz čitavu zemlju omogućuju brz i lak dolazak u Hrvatsku.

Tajnost cijelog postupka je zajamčena. Health & Holiday pomaže vam da izaberete najbolje rješenje za svoj proračun.

Health & Holidays je s vama cijelo vrijeme. Od trenutka kad stignete u Hrvatsku do odlaska, vaša sigurnost i udobnost zajamčeni su servisima podrške koji osiguravaju zdravstvene ustanove – naši partneri. Brinemo se za vas i vaše zdravlje sve do trenutka potpunog oporavka.

Health And Holiday
 
 
Saznajte više
o tretmanima.

Ovdje možete saznati više o
tretmanima i medicinskim specijalnostima vezanim za određena područja medicine koje vas zanimaju.

Saznajte više
o specijalistima.

Ovdje možete saznati više
o klinikama, specijalistima
i njihovim profesionalnim uslugama
koje vam mogu pomoći.

Saznajte više
o našoj ponudi.

Ovdje možete dobiti više
informacija o tretmanima koji
vas zanimaju, cijenama i ostalim
dodatnim uslugama.

Informativni sadržaj na Health & Holidays web stranama služi isključivo i samo za informiranje, nije zamjena za profesionalni medicinski savjet, dijagnozu ili tretman. Profesionalni medicinski savjet, dijagnozu ili tretman mogu vam pružiti samo akreditirani liječnici u okviru klinika s kojima stupite u izravan kontakt.

Vrati se na vrh